Abia aștept Conferința PRbeta 2014

PRbeta pentru mine este cel mai drag proiect în care m-am implicat vreodată. Am avut grozava oportunitate de a face parte dintr-o echipă de vis, de aici am învățat aproape tot ceea ce știu în acest moment despre PR și organizare de evenimente, mi-am făcut prieteni care împart aceleași pasiuni cu mine și am avut ocazia să-i cunosc pe toți oamenii din domeniu care îmi sunt exemple. Am trăit momente absolut minunate și am devenit un profesionist mult mai bun datorită lor.

Aș vrea să vă anunț că în acest an, are loc din nou Conferința PRbeta care aduce la Timişoara unii dintre cei mai importanți specialiști de PR, marketing şi publicitate din ţară şi din străinătate. Conferința PRbeta este singura conferinţă regională de comunicare din România și va avea loc, în acest an, la City Business Centre din Timişoara. Structura este ca cea de la ediţia anterioară: prima zi (15 mai) este dedicată Conferinţei şi în a doua zi (16 mai) au loc Workshop-uri. Nu-mi vine să cred că deja acest eveniment este la cea de-a patra ediție și cât de mult ne-am schimbat cu toții de la prima ediție, cât de multe am învățat și câtă experiență am dobândit.10341542_791055674238186_8410999733959947800_n

Evenimentul este dedicat tuturor celor pasionați de comunicare online și offline, PR, marketing, social media branding, publicitate etc. Anul acesta s-a schimbat puţin conceptul evenimentului, “PR”-ul din titlu transformându-se din “Public Relations” în “Power of Resources”. În prima zi, dedicată conferinței, se vor discuta noutăți din industrie, cele mai bune campanii online ale anului, strategii eficiente de comunicare și metode de implementare ale acestora, atât în mediul online, cât și offline.  Printre specialiştii care vor vorbi la eveniment se numără: Monica Jitariuc şi Oana Bulexa (The Practice România), Csaba Faix (Prezi), Nora Pinter și Zsuzsa Kover (Sziget Festivalt)Norbert Tako şi Andreea Iager-Tako (PLAI Festival), Andreea Borţun şi Alex Ion (Ideo Ideis), Cristian Hordilă (Festivalul Internaţional de Film Transilvania), Viorel Dudău (Dreamstime), Cătălin Teniţă (TreeWorks), Alexandra Hash (Freelance PR), Dragoș Mușat și Mihnea Gheorghiu (Publicis București), Daniel Enache (Media IQ), Cătălin Teniță (TreeWorks), Alexandra Hash (Freelance PR), Raluca Duță (GolinHarris), Crenguța Roșu (DC Communication), Mikey Hash (Vlogger), Florin Cornianu (123ContactForm). Moderatori ai Conferinţei PRbeta 2014 vor fi Mugur Pătraşcu (iLeo Marketing) şi Alin Zăinescu (Zăinescu Consultanţă). 

Workshop-urile din ziua a doua au următoarele teme și sunt ținute de oameni de la care cu siguranță ai ce învăța:  Social Media, susţinut de Alexandru Ciucă (Managing Partner la Superior Media), Relaţii Publice, susţinut de Corina Săftescu (Editor-in-Chief la Ctrl-D), Marketingul Comunităţilor, susţinut de Ştefan Stroe (Managing Director la Incandescent Marketing) şi Managementul Reputaţiei Online, susţinut de Monica Jitariuc (Managing Partner la The Practice România), Legătura dintre Publicitate și PR, susținut de Dragoș Mușat (Head of Digital Content Development Publicis București), Afacerea ta +AdWords = HATE LOVE, susținut de Irina Marinescu (SEM Manager la SIEN) și Lansarea unui Produs Tech, susținut de Tudor Galoș şi Alexandra Armeanca (Consumer Marketing Manager la Microsoft).

Participarea la conferinţă costă doar 230 lei/participant pentru toată ziua şi fiecare workshop costă 99 lei/participant. Biletele se achiziţionează online, de pe prbeta.ro/conferences. Studenţii primesc 50% reducere la conferinţă şi la workshop-ul Lansarea unui produs tech. De asemenea, pentru grupuri de minim 3 persoane la conferinţă, se aplică o reducere de 15%. 

Recomand acest eveniment tuturor celor care vor să învețe cele mai bune metode prin care își pot promova compania, pentru a înțelege rolul comunicării în dezvoltarea brandului, pentru a afla cele mai noi trenduri online și cum pot crea cele mai bune campanii online. În plus, este o ocazie excepțională de a cunoaște specialiști în domeniu din țară și străinătate, reprezentați ai companiilor și de a interacționa cu alți oameni din domeniu. Ne vedem acolo! 

A patra ediţie a Conferinţei PRbeta este organizată de PRbeta Agency, cu susţinerea RomtelecomMicrosoftTimişoreanaFornettiPayUAutonom Rent a Car şiTourmaline Boutique.

Parteneri media: Ctrl-DTIONPR România24-FUNCursuri şi CertificăriZelist MonitorIQadsSmarkOSUTRomanian CopywriterWall-Street şi Studentie.ro.

Comments

comments

Leave a Reply