Acum se pot edita statusurile pe Facebook

Lume, lume, aceasta este o veste foarte bună pentru oamenii care se mai împiedică de tastatură ca mine. Câteodată ești atât de pasionat de statusul genial de Facebook la care te-ai gândit, că, nah, mai mănânci un i, o virgulă, un cuvânt sau pur și simplu vrei să mai adaugi idei. Și știi că lumea abia așteaptă să te atenționeze atunci când ai făcut și cea mai mică greșeală.

Dacă înainte puteai doar să-ți editezi comentariile, de acum ai șansa să-ți elimini greșelile din status cu guma de șters. Tot ce trebuie să faci este să dai click pe săgețica din dreapta sus a statusului și din opțiuni alegi “Edit”. Îți modifici statusul și voila, crisis averted. Mă întreb de ce nu a fost introdusă această opțiune mai devreme.

Știu la ce te gândești. Poate lumea va scrie un status inteligent care va avea un engagement foarte mare și pe care îl va transforma mai apoi, utilizând opțiunea de editare, în total altceva. Eh, Facebook s-a gândit deja la asta. Deasupra statusului, unde scrie ora și locația, va apărea și “Edited” pe care dacă dai click vei putea observa istoricul editării statusului. Deocamdată opțiunea nu este valabilă și pentru paginile de Facebook.

Crezi că te va ajuta această nouă opțiune?

 Post by Roxana Cioban.

Comments

comments

Leave a Reply