Cele mai bune articole cu previziuni pe 2014 legate de social media și PR

social-media

Suntem în luna ianuarie – e timpul pentru rezoluții pe care nu le vom îndeplini, topuri ale anului 2013 și previziuni pentru 2014. Legat de previziuni, am creat o listă a celor mai bune articole de pe internet care descriu trendurile anului 2014 în ceea ce privește social media, PR și marketing online, în general. Să privim în globul de cristal:

 

Don’t Miss These 5 Social Media Trends for 2014

Acest articol cu previziuni legate de Social Media ne spune că trebuie, în continuare, să punem accent pe elementele vizuale, pe content-ul de calitate și să nu ignorăm ad-urile bine targetate pe rețelele sociale care ne pot aduce un reach foarte mare. De asemenea, ca sugestie nouă, în 2014 se va dezvolta ideea de “Collaborative Economy” – crearea în comun, producția, distribuția, comerțul și consumul de bunuri și servicii de către persoane și organizații diferite. Adică, tot mai mult, trebuie să împărțim între noi resurse și informații pentru a obține rezultate mai bune, de a ne dezvolta atât pe noi cât și societatea și de a obține valori comune. 

11 Social Media Marketing Predictions to Watch for 2014

Social Media Examiner este unul dintre principalele mele resurse pe care mereu le citesc cu plăcere. În acest articol ei susțin că în 2014 percepția conform căreia rețelele sociale sunt medii gratuite de promovare va dispărea. Se va pune accent pe promovarea plătită în social media și pe promovarea produselor de către angajații companiilor. Mai mult, se vor dezvolta tot mai mult noțiuni precum A/B Testing Tools (“a simple process to test versions of your page and determine which produce positive results”), Fusion Marketing (traditional marketing + digital marketing), Social Storytelling (telling your brand’s story through social media in a meaningful way).

 9 Social Media Resolutions for 2014

Un articol clasic cu greșeli legate de social media pe care le-am practicat în anul 2013 și pe care ar trebui să le remediem în anul acesta.

The 10 Big Social Media Marketing Trends in 2014

Și articolul scris de specialistul meu preferat în SM și marketing prezintă niște previziuni generale pe care trebuie neapărat să le luăm în considerare pentru a face față concurenței. În 2014, vom investi tot mai mult buget pentru a fi observați pe rețelele sociale, e recomandat să ne folosim cât mai mult de conținut vizual, să ne concentrăm pe social media pentru mobil și să facem parteneriate cu influencerii online. Mai multe citiți în articol.

4 considerations for PR success in 2014

Anumite idei din acest articol romantic te fac să te gândești mai bine la ce ar trebui să schimbi la tine, ca persoană, pentru a deveni un om de PR mai bun.

7 Hot Predictions in Social Media for 2014

Din articolul de pe Social Media Today putem învăța că în 2014 se va pune accent tot mai mult de Social TV (să votezi prin social media în cadrul reality show-urilor), se vor răsplăti check-in-urile în diverse locații, la fel și influența Klout și vom fii matorii lansării tot mai multor alte rețele sociale.

The Content Marketing Forecast: 10 Predictions for 2014

În principiu, content-ul tot king este și va avea, din ce în ce mai mult, un rol tot mai mare în susținerea brandului, vor exista mai multe reguli în ceea ce privește drepturile de autor, conținutul trebuie adaptat obligatoriu pentru mobil și investițiile în crearea de conținut de calitate vor crește.

Five Hot PR and Social Media Trends For 2014

Una dintre ideile mele preferate descrise în acest articol este “pune-ți fanii să promoveze brandul pentru tine” – sper foarte tare sp aibă succes această strategie. Folosește-te mai mult de date și analize pentru a-ți planifica activitatea, oferă ceva util clientului și planifică pe timp îndelungat. Bune sfaturi, nu?

Top Search Marketing Trends of 2014

Pentru fanii SEO, acesta este articolul care vă poate oferi sugestii valoroase pentru 2014.

Ce alte aspecte credeți că trebuie să luăm în considerarea în ceea ce privește promovarea online, în anul 2014? 

sursa foto

Comments

comments

1 Comment on Cele mai bune articole cu previziuni pe 2014 legate de social media și PR

  1. Iulia
    February 12, 2014 at 3:59 pm (3 years ago)

    Bun articol si chiar folositor.

    Reply

Leave a Reply