Catfish: The TV Show – despre dragoste, identități și minciunile spuse în online

catfish-tv-show-blog

Tu știi cu adevărat cu cine vorbești online?

Să o luăm cu începutul. Catfish este un film documentar realizat de Nev Schulman, un fotograf/producător din New York, împreună cu fratele și prietenul său, în care este redată povestea de dragoste dintre acesta și o fată pe care a cunoscut-o pe Facebook. Când a întâlnit-o în realitate, Nev a realizat că femeia pe care o avea în față nu era tocmai femeia de care el se îndrăgostise inițial.

A catfish is someone who pretends to be someone they’re not using Facebook or other social media to create false idetities.

Documentarul lui a avut un succes enorm și mulți oameni au început să-i scrie poveștile lor incredibile și similare de dragoste online. Și așa, împreună cu Max Joseph, cameramanul său, au realizat Catfish The TV Show. În fiecare episod, Nev și Max străbat America pentru a ajuta oameni care și-au cunoscut dragostea vieții lor (sau cel puțin așa cred ei) online dar pe care nu i-au cunoscut în viața reală.

Sunt ei cine susțin că sunt pe rețelele sociale? Și ce secrete ascund oamenii atunci când sunt în spatele tastaturii?

Ideea serialului este să te facă să te întrebi dacă cei cu care vorbești online  spun adevărul și de ce cineva ar minți cu privire la identitatea lui. Poveștile de dragoste prezentate sunt chiar incredibile și este șocant să vezi ce minciuni spun oamenii în online, folosite chiar și împotriva celor pe care se presupune că îi iubesc. Motivația lor? Some do it for love, others, revenge.

PS: Promo-ul este awesome.

Comments

comments

1Pingbacks & Trackbacks on Catfish: The TV Show – despre dragoste, identități și minciunile spuse în online

  1. […] atât de nerăbdătoare. Tu la ce seriale te vei uita în această […]

Leave a Reply