Ce spune despre tine adresa de email

Când ţi-ai făcut prima adresă de email? Pun pariu că prin clasa a 8a, a 9a şi… ai păstrat-o până acum. De ce? Pentru că este parte din tine.

Ştii că te maturizezi atunci când îţi schimbi adresa de email de copil în cea de adult cu nume şi prenume sau, mă rog, unii din noi facem asta. Şi eu încă îmi păstrez prima adresă de mail (o folosesc pentru mess) şi prietenii mei ştiu cât de stupidă e, dar măcar doar ei ştiu.

Acum că am început şi eu să primesc muulte mail-uri pe zi, să fac baze de date, să fac grupuri de Yahoo, am realizat că adresa de email spune destule despre tine. Profesioniştii au adrese profesioniste: nume, prenume şi eventual compania la care lucrează apoi mai sunt restul care la 23+ de ani încă mai au adrese de mail puţin… ciudate. M-am săturat deja să mă ocup de adrese de fete precum pissy_pissicutza, kiss.girl, pink_sunrise, brunettegirl69, strawberrychocolatelove, hot_dancer, angel.love, justforyou_raluka, szuper.sweet2000 etc. Băieţii sunt şi mai badass, ori au id-uri cu animale shakalul78, bad.lion, skorpion_tm sau id-uri de genul eu_fotbalistul, celmaitaredinparcare, business.andrei, iesinclub.80, dulcicul.model,  eu_zeul19 etc. etc. etc.

Mail-urile astea au locul lor dar nu când aplici pentru un job, sau intri într-un grup sau când vorbeşti cu oameni din companii. Sunt persoane care te elimină din start din cauza adresei de email sau a pozei necorespunzătoare. Trebuie ca ceilalţi să ştie exact cu vine vorbesc. Nu?

 

Comments

comments

3 Comments on Ce spune despre tine adresa de email

 1. andreea
  October 24, 2012 at 12:51 pm (5 years ago)

  :)

  Reply
 2. Alina Ghenciu
  October 26, 2012 at 11:09 am (5 years ago)

  Spot on! Funny, funny articol! :D

  Reply
 3. cotos
  November 2, 2012 at 2:28 pm (5 years ago)

  Se fac angajari la noi..Si intra CV-urile si la mine pe mail :)) Nu vreau sa va dezamagesc, dar cei mai multi tineri au adresa de genul pissy, scorpion, etc.. Cei mai in varsta au o doza de serizoitate..

  Reply

Leave a Reply