Cele mai bune 3 filme pe care le-am văzut recent

Pentru că nu am avut timp în ultima perioadă să vorbesc despre ce filme am mai văzut, uite trei dintre cele care mi-au plăcut cel mai mult. Sper să vă placă și vouă.

Looper

Looper a fost acel gen de film pe care nu l-am înțeles decât în momentul în care s-a terminat și l-am întrebat pe prietenul meu din zece în zece minute ce se întâmplă. A fost plin de aventură, perfect realizat și chiar m-a impresionat. Mi-a plăcut cum au jucat actorii Bruce WillisEmily Blunt, și Joseph Gordon-Levitt şi în general, povestea filmului.

Ca și rezumat: călătoria în timp este ilegală și atunci când mafia vrea să scape de cineva nedorit care folosește acest serviciu, membrii acesteia trimit victima cu treizeci de ani înapoi în timp, când nu există călătorii în timp, unde un ucigaş plătit îi omoară.  

Dar acel ucigaş plătit ajunge el victima. Don’t let your target escape even if the target… is you. Recomand acest film original, fantastic și plin de mister.

[youtube width=”590″]http://www.youtube.com/watch?v=2iQuhsmtfHw[/youtube]

The Perks of Being a Wallflower

Acesta este un film excelent, cel puțin după părerea mea. De obicei filmele cu liceeni sunt niște clișee care se repetă la nesfârșit, dar acest film cred că reușește să captureze esența dramatică a unui licean well… special.

The Perks of Being a Wallflower urmăreşte povestea unui adolescent căruia îi este prezentată lumea sexului, a drogurilor şi a relațiilor complicate de către prietenii săi. Emotiv şi timid, Charlie încearcă să depăşească recenta sinucidere a prietenului său cel mai bun şi să confrunte amintirile reprimate din copilărie. El vrea o viaţă normală, să-şi facă prieteni şi să se îndrăgostească.

Cred că ar trebui să vedeți și voi acest film pentru a înțelege de ce este special.

[youtube width=”590″]http://www.youtube.com/watch?v=n5rh7O4IDc0[/youtube]

The Words

Povestea filmului m-a surprins într-un mod plăcut. Nu mă aşteptam să-mi placă, iubesc când filmele mă iau pe nepregătite. Bradley Cooper, ca bărbat mi se pare rrrrrrr dar nu mă aşteptam să fie un actor atât de bun.

Filmul este o povestire în ramă pe mai multe planuri dar este foarte uşor şi plăcut de urmărit. Mi-a plăcut coloana sonoră, m-a făcut să mă simt într-o poveste şi mi-a plăcut profunzimea filmului. În film este vorba despre un scriitor care ajunge faimos pentru o carte pe care nu a scris-o. Interesant este cine îl descoperă, cum îl descoperă şi ce se întâmplă mai departe. Este mai mult o poveste de dragoste şi o poveste de regăsire pe sine decât orice altceva. Parcă chiar am simţit că citesc o carte.

[youtube width=”590″]http://www.youtube.com/watch?v=gjmrDDD9o_k[/youtube]

Vizionare plăcută! Ce filme faine aţi văzut voi în ultima vreme?

Comments

comments

4 Comments on Cele mai bune 3 filme pe care le-am văzut recent

 1. Deme
  January 18, 2013 at 1:27 pm (4 years ago)

  The Words l-am văzut şi eu, mi-a plăcut tare mult. Pe celelalte două le trec pe listă “must see”, mersi de recomandare :D

  Reply
 2. CristinaTM
  January 18, 2013 at 1:35 pm (4 years ago)

  Ce mi-a plăcut The Words! De Looper nu am fost foarte entuziasmată. E simpatic, dar nu m-a impresionat în vreun fel. Și-acum, după ce am văzut trailer-ul filmului cu adolescenți, parcă abia aștept să-l văd. Mai ales că de câteva zile încoace îmi tot amintesc de colegii mei de liceu.

  Reply
 3. sirdevil
  January 18, 2013 at 1:48 pm (4 years ago)

  The Words mi-a placut si mie. Partea din trecut este cea mai interesanta.

  Reply
 4. Tomata
  January 21, 2013 at 1:25 pm (4 years ago)

  am vazut Looper si The Words. foarte misto amandoua.

  Reply

Leave a Reply