Charlie și Royal Canin

Se pare că Timișoara este regiunea în care se strâng cei mai mulți proprietari de câini din țară pentru că parcurile și străzile sunt pline mereu de cățeluși drăguți care aleargă, se joacă cu mingea, cu bețe și te provoacă să zici  “awww” la tot pasul. Și companiile de hrană pentru animăluțe, observând creșterea numărului de căței în familii, și-au diversificat cu mult gama de produse și încearcă să se adapteze cât mai mult la nevoile prietenilor noștri cei mai buni.

Infografic Beagle

Ce happy am fost acum o lună și ceva când prietenul meu a decis să adopte un ghemotoc colorat de pui de beagle pe care îl cheamă Charlie. Charlie este incredibil de jucăuș, roade tot ce prinde, e foarte curios, are un apetit uriaș și e prietenos cu toată lumea. Și cum nu m-am putut abține și am pus poze cu el pe rețelele sociale, Royal Canin a decis să ne facă o surpriză și ne-a trimis un cadou delicios.

Royal Canin este unul din cei mai mari producători de hrană pentru animale din lume. Misiunea Royal Canin este să ofere prin nutriție sănătoasă un răspuns cât mai adaptat nevoilor specifice ale câinilor și pisicilor. În acest moment, Royal Canin România lansează două produse noi, create special pentru rasele Beagle și Bichon Frise – pe care le găsiți deja în magazinele pentru animale – și le promovează prin social media și prin evenimente dedicate celor două comunități (proprietarii celor două rase).  Și așa, datorită agenției de comunicare pastelCharlie a avut privilegiul să guste primul din noile delicii create special pentru el. Cred că acest cățel seamănă pe mine că-i plac așa mult lucrurile noi.

Eu și Charlie recomandăm hrana Royal Canin specială pentru beagle.

 1174243_536863039720090_1271270153_n 1289985_536862906386770_395274861_n1

Comments

comments

Leave a Reply