Cum punem o locație anume pe pozele de pe Instagram (cum schimbăm locația în care suntem în SM)

Dacă ești superfan Instagram, la fel ca mine, cu siguranță ți s-a întâmplat să vrei să postezi o poză dintr-un alt oraș în care ai fost dar atunci când selectezi Add to Photo Map, nu ai cum să adaugi locația pentru că îți apar locuri doar din jurul punctului în care ești acum.

Pentru că îmi place mult opțiunea de Photo Map, la un moment dat am hotărât să mă documentez cum pot face ca în orice moment să pot posta imagini cu locații din micile mele city break-uri și vacanțe. În mod evident, există mai multe variante. Am descoperit că există o modalitate prin care să-mi pun adresă pe fiecare poză pe care o fac cu telefonul: Camera – Settings – GPS tag On. Astfel, de fiecare dată când fac o poză cu camera telefonului, îmi apar coordonatele și adresa locului în care mă aflu, pe poză. Și în momentul în care vreau să adaug poza pe Instagram, automat îmi vor apărea locuri din jurul punctului în care mă aflam când am făcut poza, chiar dacă locația este foarte îndepărtată. Pericol: renunți la niște opțiuni de privacy. 

sps tag poze

O altă variantă sunt aplicațiile. Una din aceste aplicații este Location Spoofer (are nevoie de acces doar de locația ta și la poze – merge pe Android și IOS). Este cea mai simplă aplicație pe care am găsit-o. Cum o utilizezi?

Deschizi aplicația – Select from map – selectezi locația unde dorești să pară că ești mutând punctul roșu pe hartă – Use this location – selectezi durata cât vrei ca telefonul să vadă acea locație – Start spoofing.

Acum poți intra pe Instagram, Facebook sau orice altă rețea socială și adăuga statusuri sau poze, în timp ce pe postare apare locația selectată de tine. Dacă aplicația nu-și revine după minutele selectate – restart telefon. Ține minte: nu poți modifica locația din Instagram direct și nu poți schimba locația unei poze deja etichetate geografic.

location spoofer schimbi locatia pozei

Koredoko este o altă aplicație care te lasă să etichetezi o locație aleasă de tine pe poze. Tot ce trebuie să faci este să deschizi aplicația, vei găsi o listă cu pozele tale și informațiile despre locație (dacă ai GPS tag pe poză îți vor apărea coordonatele pe care poți să le modifici, dacă nu ai locație pe poză, vei putea adăuga una). Pentru a adăuga o locație/modifica locația pozei, selectează imaginea din listă și locația unde vrei să apară ținând apăsat pe coordonatele alese de pe hartă. Mai departe, trebuie să apeși pe Save Location din butonul din dreapta sus și… atât. Acum poza ta are o nouă locație care va apărea pe rețelele sociale.

aplicatie schimbare locatie poza

Ți-a fost de ajutor articolul?

Comments

comments

Leave a Reply