Pește bun de tot la Sabres

sabres sala mica

Îmi iubesc orașul dar mi-ar fi plăcut și mai mult dacă n-ar fi fost atât de departe de mare. Miercurea trecută m-am simți ca în vacanță pe litoral când am degustat din bunătățile de la restaurantul Sabres: pește și fructe de mare.

Sabres este primul restaurant ce specific pescăresc din Timișoara. Restaurantul este unul de bun gust, elegant, plin de dragoste, cu mâncare de te lingi pe degete, deschis de 7 ani de zile. Eu, născută în Timișoara, am fost destul de șocată că n-am trecut pe acolo până acum. Am gustat calamari, creveți, pește spadă, caracatiță, ton, somon și alte delicatese care îți schimbă percepția asupra cum trebuie să fie peștele gătit de fapt; totul într-o atmosferă fermecătoare cu un decor plin de stil, o muzică relaxantă și o companie foarte plăcută.

Și pentru că transparența într-un restaurant este foarte importantă, puteți urmări mai jos calea preparatelor de la aprovizionare la tine în farfurie. Din fericire, restaurantul a apelat la o agenție de marketing specializată, așa cum toate firmele ar trebui să o facă, care ne-au teleportat în această oază de delicatese creată cu dragoste. Deci dacă într-o zi cu soare aveți poftă de pește, acum știți unde să mergeți.

Provocare-Sabres-1

 

Nu v-am făcut degeaba poftă de specialități de pește. Cei de la Sabres au și un concurs pentru voi la care puteți câștiga o masă în doi la restaurant. Să vă zic despre ce este vorba. Recent, Sabres și-a deschis încă un salon, mai mic, dar la fel de fermecător ca salonul principal. Iar Moise, cel mai vechi ospătar, întâmpină dificultăți atunci când trebuie să le facă rezervări clienților – cum să numească cele două încăperi ale restaurantului?

Pentru că știu că voi sunteți foarte creativi, ajutați-i pe oameni să-și boteze sălile. Și cel/cea cu cele mai creative denumiri va câștiga o cină în doi la Sabres. Deci help me să câștig concursul, pentru că mai sunt bloggeri care au acceptat această provocare. Câștigătorul va fi ales de Ingrid, proprietare restaurantului, o femeie minunată pe care vă doresc să o cunoașteți.

Voi cum ați numi cele două săli ale acestui restaurant select pescăresc din Timișoara?

2013-10-30 20.19.19

 

2013-10-30 19.51.11
2013-10-30 20.21.10

2013-10-30 19.48.42

2013-10-30 21.13.28

 

Comments

comments

4 Comments on Pește bun de tot la Sabres

 1. Sabina
  November 3, 2013 at 3:25 pm (4 years ago)

  Sala Mediterana & Sala Pacific, corelate evident cu marimea salilor :)

  Reply
 2. Laury
  November 3, 2013 at 4:15 pm (4 years ago)

  Avand in vedere diferenta vizibila de stil as propune Clasic si Modern. Mi se pare usor de tinut mine si il asociezi cu ceva vizual.

  Reply
 3. Sabina
  November 4, 2013 at 9:56 am (4 years ago)

  Eu n-am mai justificat alegerea numelor propuse :)) M-am gandit la ele din mai multe motive – fiindca vorbim de un restaurant cu specific pescaresc, fiindca marea/oceanul este o sursa de peste si fiindca mi se par niste denumiri target-ate :)

  Reply
  • roxana
   November 4, 2013 at 9:59 am (4 years ago)

   Și eu cred că sunt niște denumiri foarte bune. :)

   Reply

Leave a Reply