Profesioniștii și cărțile de vizită

model-007-roxana-cioban (1)

De cum intrăm pe piața muncii, vrem să devenim profesioniști. Cum facem acest lucru? Oferim servicii de calitate, ne dezvoltăm în permanență  și construim relații durabile cu ceilalți profesioniști.

Până acum, deși am considerat important să ai cărți de vizită și dețin o colecție destul de mare de cărți de vizită ale oamenilor cu care am intrat în contact, nu mi-am făcut un set propriu profesional. Am un set creat de Facebook (da, Facebook îți putea face cărți de vizită și ți le și trimitea acasă) și un set creat de mine – dar se pare că nu sunt prea talentată la design.

Îmi doresc cărți de vizită deoarece vreau ca lumea să mă țină minte. Pentru că sistemul de recomandări funcționează foarte bine în acest moment în găsirea de noi job-uri și oportunități, cărțile de vizită îți pot ușura munca. Poate un prieten al unui prieten are nevoie de un om pe social media și îi este oferită cartea mea de vizită – și așa fac rost de un client nou – în loc să îi se spună “ah, pey cred că știu pe cineva dar nu găsesc numărul de telefon și nu-mi merge internetul…” și papa oportunitate.

Și nu vreau un set simplu de cărți de vizită. Vreau ceva care să impresioneze cum sunt noile cărți de vizită transparente care atrag după ele reacția “wow”. Vreau ceva colorat care să mă reprezinte, că doar acesta este scopul, nu? Și poate ele mă vor ajuta să arăt ca un profesionist și să îmi dezvolt rețeaua de contacte. Evenimente de networking, here I come.

Următoarele mele cărți de vizită îmi doresc să fie create de advicemedia.ro și presimt că o să fiu mulțumită. Detalii despre cum vă puteți crea și voi un set profesional personalizat de cărți de vizită awesome găsiți pe blogul Advice Media. Vă voi ține la curent.

UPDATE

Mi-am primit cărțile de vizită și arată superb (vedeți mai sus poza). Cum vi se par?

Sunt mulțumită de material, design și comunicarea a mers excepțional cu reprezentații agenției (pentru mine acest aspect este important). Cred că deja știu la cine am să-mi fac următorul set. Până atunci îi recomand cu căldură. Intrați pe advicemedia.ro pentru a vă alege și voi un set de cărți de vizită cu cea mai mare încredere. De ce să nu ieșiți în evidență?

Comments

comments

Leave a Reply