Serialele care apar în toamna 2013

Network-logos

Fall TV este acea perioadă din an în timpul căreia încep sezoane și seriale noi. Și pentru mulți dintre noi este cea mai anticipată perioadă pentru că după ce ne-am uitat la reluări și seriale vechi toată vara, avem ocazia să ne reîntâlnim cu prietenii noștri cei mai buni din serialele noastre preferate. Mai departe sunt serialele pe care eu le aștept cu cele mai mari emoții din lume.

În 23 septembrie are loc premiera primului episod al ultimului sezon din How I Met Your Mother.  Eu, personal, plâng un râu de lacrimi pentru că acest serial se termină dar cel puțin avem un an la dispoziție să mai râdem cu Ted, Barney, Robin, Lilly și Marshal, ah, și The Mother.

Abia așteeept 17 septembrie când începe New Girl. Iubesc toate personajele din serial (plus că va reveni un personaj mai vechi) și probabil o să pic iar din pat de râs.

http://www.youtube.com/watch?v=PGAXUZDD6L0

Modern Family revine cu sezonul cinci pe date de 25 septembrie. Presimt că va fi foarte funny.

Puțin mai creepy ca de obicei, tot în 25 septembrie apare primul episod din sezonul nouă Criminal Minds. P.S.: Still love Reid.

Pe data de 26 septembrie, apar două episoade din singura dramă pe care pur și simplu o ador, Grey’s Anatomy, care a ajuns la sezonul 10. Vor avea loc ceva schimbări în ceea ce privește personajele dar sunt sigură că serialul va menține aceeași originalitate și același suspans .

Hart of Dixie este un serial fermecător cu actori hot hot pe care abia aștept să-l revăd pe 7 octombrie. Așteptarea mă omoară.

29 septembrie va fi o zi plină de mister pentru că reîncepe The Mentalist. Îi ținem pumnii lui Patrick Jane să-l prindă pe Red John de data aceasta.

Ieeeei, 26 septembrie va veni imediat (relativ) împreună cu un nou episod și sezon din The Big Bang Theory. Fă-mă să rând, Sheldon.

Pentru iubitorii de horror, 9 octombrie va fi o zi importantă pentru voi – premiera American Horror Story: Coven.

http://www.youtube.com/watch?v=TkPwDPt4JOA

The Carrie Diaries, este noua variantă a Sex and The City și premiera celui de-al doilea sezon va avea loc pe 25 octombrie.

În aceeași zi va avea loc și premiera sezonului trei al serialului Grimm. Serialul își petrece acțiunea într-o realitate în care poveștile fraților Grimm sunt reale și creaturile inventate de ei sunt monștri care se ascund la vedere.

Printre serialele noi care vor apărea în această toamnă se enumeră (eu le aștept pe cele fantasy):

Sunt atât de nerăbdătoare. Tu la ce seriale te vei uita în această toamnă?

Comments

comments

1 Comment on Serialele care apar în toamna 2013

  1. Bianca Badea
    September 5, 2013 at 5:52 pm (4 years ago)

    Abia astept sa inceapa Grey :X

    Reply

Leave a Reply