Trilogia PRbeta

prbeta
În sfârşit vine partea mea preferată a anului. Conferinţa PRbeta a ajuns la cea de-a treia ediţie şi încă ce ediţie, vă aşteaptă nişte surprize. Evenimentul are loc pe 16 şi 17 mai, la Hotel Timişoara şi nu uitaţi să fiţi cu ochii pe program.

Conferința PRbeta este singura conferință regională de comunicare online din țară și se adresează  în special companiilor care se promovează online sau care doresc să înțeleagă mai bine beneficiile promovării online, profesioniștilor care lucrează în domeniu și agențiilor de PR. Deci dacă activaţi în domeniul comunicării şi sunteţi în Timişoara în această perioadă, nu trebuie să pierdeţi acest eveniment.

La conferințele PRbeta vorbesc specialiști în comunicare, cu cele mai bune rezultate în promovarea online, reprezentanți ai agențiilor de PR și ai companiilor, oameni cu o vastă experiență în domeniul comunicării. Dacă vreți să aflați noutăți din domeniu, să discutați despre strategii de comunicare, să observaţi cele mai interesante studii de caz, trebuie să ajungeți la conferinţa PRbeta.

Surpriza: PRbeta din acest an aduce workshop-uri cu specialiști în comunicare în a doua zi de eveniment. Așadar, din acest an, PRbeta va avea o zi dedicată conferinței și o zi dedicată workshop-urilor pentru companii și freelanceri. Subiectele discutate vor fi: brandingul de companie, comunicarea cu media, SEO, comunicarea în rețele de socializare și altele. Speakerii sunt:  Dragoș AlexaVictor KapraCristian IgnatAlex CiucăAlexandru Negrea și Monica Jitariuc. Pot să vă zic doar că eu abia aştept să-i ascult pe aceşti traineri megaexcepţionali.

Temele abordate la conferința PRbeta 3:

•Strategii de comunicare online.
•Relația departamentului de comunicare cu celelalte departamente ale companiei.
•Organizarea eficientă a activităților de comunicare.
•Integrarea corectă a componentei Social Media în comunicare.
•Comunicarea evenimentelor culturale.
•Studii de caz relevante, din 2012 și 2013.

Pentru a participa, accesați pagina de înscrieri. Avem şi discount-uri pentru studenţi şi companii. Despre cine vorbește la conferință, cât costă biletele și cum se desfășoară, citiți tot pe site-ul PRbeta. Conferințele PRbeta sunt realizate cu susținerea Romtelecom. Deci cine vine?

Comments

comments

Leave a Reply