Workshop-urile PRbeta

Dragilor, PR-ul strikes again! Am plăcerea de a anunţa că PRbeta organizează în această toamnă Workshop-urile PRbeta. Să vedem despre ce este vorba.

Ştim cu toţii ce greu este să fii pasionat de comunicare şi să nu-ţi găseşti un job care să-ţi placă. Aici venim noi în ajutor. Workshop-urile PRbeta își propun să ajute studenții şi masteranzii să facă primii pași corecți în comunicare online, oferindu-le posibilitatea de a învăța de la specialiști în comunicare și de a pune în practică cunoștințele dobândite în cadrul unor companii care își desfășoară activitatea în cele mai mari orașe ale țării.

Deci, vor fi aleşi 15 tineri pasionaţi de comunicarea online care vor participa la cursurile noastre şi aceştia vor avea posibilitatea de a pleca de la noi cu un job sau cu un internship. Cursurile se desfățoară cu o frecvență de 3 workshop-uri a câte 4 ore, timp de 2 săptămâni. Fiecare trainer susține unul dintre cursuri, încluzând în cele 4 ore o perioadă de predare și o perioadă de aplicații practice ale cunoștințelor. Trainerii sunt Alina CrâncăuAlex NegreaCorina SăftescuMonica JitariucDragoș AlexaRăzvan Baciu şi Victor Kapra.

Workshop-urile se desfășoară în 4 orașe, mari centre universitare: Timișoara, Cluj Napoca, București și Iași. Participarea este gratuită. Tot ce trebuie să faceţi este să trimiteţi un email la contact@PRbeta.ro. Email-ul trebuie să conţină un CV și câteva cuvinte despre motivul pentru care vreţi să participaţi la workshop şi oraşul din care faceţi parte.

În perioada 22 – 26 octombrie 2012 au loc interviurile cu studenții care vor participa la workshop-urile din Timişoara. Aici, cursurile au loc în perioada 30 octombrie 2012 – 8 noiembrie 2012. Pentru detalii urmăriţi pagina de Facebook şi site-ul PRbeta.ro. Vom anunţa mai târziu şi înscrierile pentru Cluj, Bucureşti şi Iaşi. Întrebări?

 

Comments

comments

2 Comments on Workshop-urile PRbeta

 1. Alex Sava
  October 9, 2012 at 8:13 pm (5 years ago)

  Pacat ca sunt doar 15 locuri disponibile

  Reply
 2. roxana
  October 10, 2012 at 1:21 pm (5 years ago)

  Sunt 15 locuri disponibile pentru că profesorii se ocupă personal de fiecare student în parte şi echipele trebuie să fie mai mici pentru ca fiecare persoană chiar să înveţe ceva.

  Reply

Leave a Reply