Bruxelles: luminosul târg de Crăciun

- Advertisement -

People Walking on Street Near Building
Photo by Ersin Çebi on Pexels

Cum se apropie Crăciunul, cu toții ne îndreptăm spre orașele europene pentru a vizita târgurile festive de sărbătoare. De data aceasta, noi am ales Bruxelles ca destinație de iarnă. Iată cum a fost!

Bruxelles este un oraș activ, multicultural și vesel. Grand Place este inundat de lumini, muzică și culori, Manneken Pis este decorat de sărbătoare, iar străzile abundă în oameni care abia așteaptă să guste vinul fiert, ciocolata belgiană, scoicile proaspete, berea locală, waffles cu Nutella și cartofii aburinzi cu sosuri delicioase.

Târgul de Crăciun din Bruxelles se întinde pe multe dintre arterele principale din zona centrală și este format din căsuțe fermecătoare cu produse locale, de la dulciuri, la decorațiuni, mâncare și băuturi speciale. Mai puteți experimenta la târg câteva ture cu roata panoramică sau la patinoar. Shopping-ul de suveniruri este un adevărat sport local, la fel și găsirea barurilor belgiene, unde turiștii se ascund de frig. Muzica de Crăciun răsună din toate colțurile, iar mireasma preparatelor belgiene te îmbie la un festin.

Festive merry go round with carnival horses on Red Square against blurred Kremlin during New Year holidays in evening
Photo by Elina Fairytale on Pexels

Ție ce ți-a plăcut cel mai mult în Bruxelles?

- Advertisement -

Articole recomandate

Roxana Cioban
Roxana Ciobanhttps://roxanacioban.ro
🗺Nomad at heart 🌈 🦄 Rainbow chaser 💻 PR Specialist at Cognizant Softvision
spot_img

Descoperă mai multe postări

Explorează

Alte experiențe