Despre blog

RoxanaCioban.ro – Pack a Rainbow este un blog de travel creat de Roxana Cioban, in care ea isi impartaseste experientele si amintirile din calatoriile pe care le face.

Acest blog se bazeaza pe calatorii, obiective turistice si experiente de la locurile pe care le viziteaza. Acesta contine recomandari si consemnari despre destinatii, obiective turistice, cazare, restaurante si alte activitati pe care le-a facut in calatoriile sale.

De asemenea, Roxana aduce in blogul sau informatii despre culturile si obiceiurile din locurile vizitate, despre comunitatile locale si despre oamenii pe care ii intalneste.

Cititorii pot sa afle mai multe despre traditiile si obiceiurile din locurile in care Roxana a fost, precum si despre locurile care merita vizitate.

Acest blog ofera, de asemenea informatii despre calatorii si experiente, cum ar fi transportul, obiective turistice, cazare, activitati si altele.

Disclaimer: Acest blog de călătorii are o poveste specială. Domeniul ”roxanacioban.ro” a fost zărit de un webdeveloper prin lista domeniilor expirate, iar când istoricul a fost verificat cu archive.org, a fost achiziționat instant.

Da, știm. Textele scrise de Roxana Ciobanu îi aparțin în totalitate. Am încercat pe toate căile să obținem acordul de a le recupera, dar nu am primit răspuns.

Cu puțină muncă, am reușit să recuperăm textele (fără imagini) și le-am republicat, deoarece era păcat să se piardă.