Top

Sigur ați mai auzit de glamping de la călători pasionați de cazări inedite. Glamping-ul este un fel de camping de lux, adică dormi într-un pat comod, privești apusul de pe un ponton cu mese și scaune și te bucuri de o atmosferă cu decorațiuni de poveste și toate utilitățile de care ai avea nevoie, fără a trebui să montezi un cort, să cari sacul de dormit sau alte unelte după tine.

Având în vedere că în acest moment românii preferă – din motive evidente – cazările în țară și totodată cât mai aproape de natură, în România se găsesc câteva cazări tip glamping absolut uimitoare. Nu știu dacă mai fermecătoare sunt ghirlandele de luminițe, păturile cozy de pe patul moale sau panoramele uimitoare din confortul unui cort încălzit. Eu am vizitat Dragonfly Garden și pot să vă zic că am dormit excepțional.

Dragonfly Garden – singurul glamping urban din România

Cum adică urban? Glamping-ul Dragonfly Gardens se află în inima frumosului Brașov, deci ușor accesibil și totuși te simți în mijlocul naturii. Este într-o oază de verdeață, cu niște gazde primitoare. Are priveliște la grădină, Wifi, parcare gratuită, mese și scaune, decorațiuni, terasă, mic dejun inclus în prețul de 225 lei/ noapte. Baia și bucătăria sunt comune – sunt extrem de curate, frumoase și dotate cu orice ai nevoie.


O noapte aici este absolut uimitoare. Este liniște, corturile sunt imaculate și ai o încălzitoare electrică în fiecare cort pentru când vine frigul nopții. Este un loc perfect romantic sau de vizitat cu copiii peste weekend. Noi ne-am delectat cu o pizza și ne-am bucurat de aer curat și un apus minunat la glamping în Brașov.

Ce poți vizita în zonă? Brașovul, desigur, de la toate turnurile cetății sale, la Piața Sfatului, Biserica Neagră, Muntele Tâmpa și Cetatea Brașovului. Nu rata localurile sale chic și punctele panoramice ale orașului, sau zonele din jurul orașului, precum Râșnov sau Bran.

Citește și -> Brașov: Atracții turistice de vizitat într-o zi

Ce zici, ai alege glamping-ul în vacanța ta?

Click pe poză și primești 150 lei reducere la prima ta cazare pe Airbnb!

Vânătoare de curcubee, pasionată de călătorii, mare mâncăcioasă, născută cu harta în mână, marketer, degustătoare de vin, specialistă în filtre, căutătoare de soare.

post a comment