Top
sibiu

Nu este un secret faptul că Sibiu este unul dintre cele mai magice orașe ale României. Ruinele vechii cetăți încă pot fi observate în acest oraș modern, dacă explorezi străduțele pietruite și vibe-ului orașului este unul care te invită la o plimbare pe jos. Te poți bucura de o multitudine de obiective turistice în Sibiu așa că nu transforma Sibiul doar într-un popas, ci vizitează-l din scoarță în scoarță.

sibiu

sibiu

Bucură-te și de o plimbare prin Pasajul Scărilor, înspre Piața Aurarilor, pentru a descoperi orașul vechi. Străduțele înguste au un aer medieval și arhitectura clădirilor cu siguranță oferă un fermec aparte plimbării tale, deci fii atent la detalii! Admiră arta Sibiului la Muzeul Brukenthal și la Muzeul ASTRA.

sibiu

sibiu

Îți recomand să te “pierzi” prin oraș pentru că ai ocazia să găsești Biserica Evanghelică, unde poți urca până în vârf pentru o panoramă de poveste. Podul Minciunilor este mereu o adevărată atracție și un obiectiv turistic în Sibiu frumos decorat. Nu rata și zidurile și turnurile de apărare ale cetății Sibiului, care se găsesc în jurul centrului vechi. Numai mie mi se pare că aceste clădiri din Sibiu se uită înapoi la noi?

sibiu

sibiu

sibiu

Citește și -> Muzeul ASTRA: tradiție, cultură și frumusețe

sibiu

Piața Mare și Piața Mică sunt principalele atracții și aici zumzăie atât turiștii, cât și localnicii, la terase și bucurându-se de weekend. Nu ezita să urci în Turnul Sfatului pentru că de la ultimul etaj ai ocazia să vezi cea mai frumoasă priveliște asupra orașului, asta dacă te țin picioarele.

sibiu

sibiu

sibiu

Fiecare clădire din Sibiu are un stil aparte, dar totuși uniform, și s-a păstrat foarte mult din designul original. Acum, clădirile istorice sunt restaurante, cafenele, baruri și spații pentru gustări, dar care respectă foarte mult arhitectura și coloristica. Se mănâncă foarte bine și fiecare local are personalitatea sa unică.

sibiu

sibiu

sibiu

sibiu

Câteva locuri de cazare la prețuri bune acum:Booking.com

Scrie-mi în comentarii ce te-a impresionat pe tine în Sibiu!

Click pe poză și primești 150 lei reducere la prima ta cazare pe Airbnb!

Vânătoare de curcubee, pasionată de călătorii, mare mâncăcioasă, născută cu harta în mână, marketer, degustătoare de vin, specialistă în filtre, căutătoare de soare.

post a comment