Top
tiny house on wheels

Ce am făcut în weekend? M-am încărcat de natură. Dorința de a găsi mereu locuri inedite de cazare în România, așa cu personalitate și nu un hotel obișnuit, a fost factorul care m-a atras spre o bijuterie de cazare de pe Airbnb. Tiny house on wheels nu este doar un spațiu unde sa-ți petreci noaptea, ci este o adevărată experiență în sine. Îți zic cum poți sta și tu pe această verandă și cum poți degusta vin local.

Cum este și ce vei găsi la căsuță?

Știind că și Alex este fanul căsuțelor compacte, mobile și care-ți dau libertatea să-ți muți spațiul preferat oriunde în lume, am pornit de la Timișoara spre Mărginimea Sibiului (270 km), unde găsești acest loc de poveste. Îți poți rezerva întreaga locuință ideală de două persoane, departe de oraș, zgomote și poluare. Aflată într-o livadă fermecătoare, această minunăție arhitecturală este pe cât de mică, pe atât de dotată, cu chicinetă completă, pat mare, canapea, masă și scaune și acest spațiu de citit minunat.


Care e povestea micii căsuțe pe roți?

“Ideea mi-a venit din foamea sufletului meu de a fi aproape de natură. Îmi doream sa am un loc ca o gradină secretă: retras, viu, cu cerul deasupra mea și verde cât văd cu ochii.”, zice Gabriela, femeia din spatele primei căsuțe pe roți din România. Ea a construit căsuța, perfect pe gustul ei, cu o echipă de oameni pricepuți, în aproximativ 6 săptămâni. Puțin timp pentru un vis îndeplinit, nu?

Pentru cine este recomandată această experiență?

Vino aici doar dacă dorești o escapadă în natură și îți plac produsele naturale, vino aici doar dacă respecți și iubești natura cu sunetele, miresmele și culorile ei, plus câteva gângănii. Vino aici doar dacă ai nevoie de relaxare și dacă ești genul de om care apreciază detaliile. Pentru noi experiența acesta a însemnat dormit cu vedere la un infinit de stele, băut cafea în hamac, ascultat talăngile văcuțelor din confortul verandei și admirat arta de pe pereți și din orizont.

Cazarea o găsești aici –> Tiny House on wheels, in an infinite green oasis și dacă nu ai cont de Airbnb folosește acest link pentru a-ți face cont și primești o reducere de 150 lei la prima rezervare de cazare.

În zonă mai poți vizita Sibiu: orașul medieval care te cucerește și Muzeul ASTRA: Tradiții, cultură și frumusețe!

Ce zici? Ți-ar plăcea să te bucuri de o astfel de cazare în România?

Click pe poză și primești 150 lei reducere la prima ta cazare pe Airbnb!

Vânătoare de curcubee, pasionată de călătorii, mare mâncăcioasă, născută cu harta în mână, marketer, degustătoare de vin, specialistă în filtre, căutătoare de soare.

post a comment