Top

Odată cu toamna, vine sezonul hainelor groase, a mirosului de scorțișoară, a ciocolatei calde și a… dovleacului. Ce poate fi mai fermecător decât o călătorie în acest lan de portocaliu, care îmi amintește de prajitura bunicii? Vă las să vă minunați de aceste zeci de specii de dovleci și decorațiunile create cu ei.

  

Pentru a intra în atmosfera de octombrie, în vizita noastră în Frankfurt, am ales să mergem la Bauer Lipp, o fermă în suburbii unde se plantează sparanghel, căpșuni, zmeură și dovleci, conform principiilor organice și durabile de aproape 100 de ani. Fiind sezonul dovlecilor, tot spațiul este plin de creații din dovleci care atrag atât copii, cât și adulți, într-un peisaj parcă desprins din visul unui pasionat de pumpkin spice latte.

Citește și: Frankfurt: între modernism și tradiție germană

Te poți plimba printre decorațiuni mai neconvenționale precum Sponge Bob, avion, piramidă, Alladin, pădure fermecată sau decorațuni mai clasice și fermecătoare cu design deosebit, care-ți umplu sufletul de bucurie. Desigur, există și un magazin cu produsele cultivate aici, precum siropuri, gemuri, vin, dulceață, lichior și multe altele. Poți ‘adopta’ și orice dovleac găsești printre decorațiuni pentru a te bucura de el acasă, ca decorațiune sau… supă cremă. Deci, câte tipuri de dovleci ai numărat?
Booking.com


       

Click pe poză și primești 150 lei reducere la prima ta cazare pe Airbnb!

Vânătoare de curcubee, pasionată de călătorii, mare mâncăcioasă, născută cu harta în mână, marketer, degustătoare de vin, specialistă în filtre, căutătoare de soare.

post a comment