Top
cazare romania casuta in copac

Sunteți obișnuiți să faceți mici road trip-uri prin România și vreți o experiență nouă? Ce ziceți de o noapte/două într-o căsuță în copac? Pentru a da frâu fanteziilor de când erați copii de a petrece timp într-un copac și cu un plus de confort și creativitate pentru adultul din voi care are nevoie de relaxare, vă puteți îndeplini acest vis, chiar în Hațeg, România, într-o căsuță în copac.

cazare romania casuta in copac

Cum găsiți căsuța în copac din Hațeg

Pentru a ajunge la Transylvania Loft Treehouse trebuie să urmați calea spre satul Peșteana, de lângă Hațeg, pe un drum de poveste care numai bine vă introduce în povestea de sezon. Căsuța are tot ce ați putea avea nevoie, de la apă caldă și căldură, la grill afară și hamace. Drumul spre cazare este lin și aproape de strada principală.

Ce puteți face la acest loc de cazare inedit din România

Nucul bătrân care adăpostește căsuța din copac romantică își face apariția încă de la intrare, spre interiorul romantic, comod și artistic al micii cabane. Patul mare în care te afunzi și terasa la înălțime cu vedere spre orizont sunt câteva dintre elementele care adaugă farmec acestui spațiu de poveste din România. Noi am ales să ne bucurăm de o experiență de gătit în aer liber inspirată de AlmazanKitchen și am preparat ciabatta cu legume proaspete + cașcaval topit și bucăți crocante de carne de porc/vită. Mmmm, un deliciu pe care îl puteți urmări în video-ul de mai jos. Pe seară am deschis un vin aromat la lumina difuză a focului și ne-am încercat norocul cu niște s’mores.

cazare romania casuta in copac

cazare romania casuta in copac

Desigur, diminețile sunt absolut magice cu lumina soarelui care bate prin copacii aurii, sunetul ciocănitoarei, a nucilor coapte care cad din copac și aerul curat și răcoros. Este binevenit un mic dejun copios, plus o relaxare maximă în liniștea perfectă a zonei. Parcă și cafeaua are gust mai bun!

Citește și-> Transalpina: Rânca și atracțiile de pe drumul din nori

Cum puteți rezerva un loc și afla mai multe despre căsuța în copac

Dacă nu găsiți loc la Transylvania Loft Treehouse, puteți încerca la alte căbănuțe deținute de proprietarii acesteia, pe care le puteți admira pe Instagram căutând Transylvania Log Cabins sau rezerva direct pe AirBnb. Grăbiți-vă căci locurile se epuizează repede și nu uitați de reducere!

Click pe poză și primești 150 lei reducere la prima ta cazare pe Airbnb!

Vânătoare de curcubee, pasionată de călătorii, mare mâncăcioasă, născută cu harta în mână, marketer, degustătoare de vin, specialistă în filtre, căutătoare de soare.

post a comment